Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A strandon is sikkesen
Fotó: illusztráció

Női sarok – stílus, divat, praktikák

A strandon is sikkesen

| Madarász Réka | Sztárok

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a takargatnivalót, és hangsúlyozzuk az előnyös tulajdonságainkat!

A ruhaszettek és a bikinidivat közötti határvonal egyre inkább elmosódik, ezért kedvenc bikinifelsőnket akár önmagában is hordhatjuk. Az egyvállas fürdőruhák népszerűek nemcsak a partra, hanem akár egy könnyed sétára is, hiszen kiválóan mutatnak rövidnadrággal vagy szoknyával. Csodaszép pasztellszínekben, szélesebb-vékonyabb pántokkal és jellemzően melltartóbetét nélkül pompáznak a legszebb darabok. A szögletes felsők magasított derekú alsóval biztos befutók, a nagyibugyi ugyanis továbbra sem veszít a népszerűségéből.

A kosaras bikinik nemcsak azoknak tesznek jó szolgálatot, akiket eleve telt keblekkel áldott meg a sors. A nőiesség jegyében a fürdőruhákon újra megjelennek a masnik és a fodrok, melyek mindenhol jelen vannak: a ruháktól a dekorációkig, a telefontokoktól a cipőkig. A retró erőteljes hatása miatt a csillogásról a strandon sem kell lemondanunk, a 2024-es év különlegessége ugyanis a fényes textília, ami lehet akár flitterekkel kirakott is. A legkülönfélébb anyagok és motívumok hódítanak ebben a szezonban: a pöttyök, a csíkok, a virágok, az extravagáns állatminták mind-mind felbukkannak a kínálatban. A középen húzott fürdőruhák egyedülálló és elegáns dizájnja mindenütt felkelti majd az érdeklődést, egy fehér egyrészessel pedig biztos sikert aratunk.

A mély és széles nyakkivágású fürdőruhák igazi befutónak számítanak, még ha sokat nem is bíznak a képzeletre, akárcsak az aprócska bikinik, melyek vékony hölgyeknek ajánlottak. A mell alatt induló kivágások elegáns stílust és nőiességet kölcsönöznek, főleg akkor, ha a fürdőruha egyéb részleteiben is erre erősít rá. Ha kényelmes újdonságra vágyunk, érdemes kipróbálnunk a hátul keresztpántos fürdőruhákat, hiszen ezek nagyon stabilan tartanak, és sportoláshoz is tökéletesek. Idén merész színekben és mintákban hódítanak. 

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...